Imposing 5 nu verkrijgbaar

Quite Imposing Plus 5 en Quite Hot Imposing 5 zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Deze nieuwe versies zijn geschikt voor het nieuwste macOS 10.15 systeem 'Catalina'. De pakketten zijn bijgewerkt voor het functioneren op andere besturingssystemen en software koppelingen zoals Windows, oudere Macs, Acrobat 9 en latere versies. Volledig aangeschafte versies kunt u levenslang gebruiken zolang uw systeem voldoet aan de systeemvereisten.

Quite Hot Imposing 5.0 - Doesum
Programma introductie

Quite Imposing Plus
Deze plugin voor Adobe Acrobat Pro is een zeer effectief gereedschap voor het snel en eenvoudig maken van inslagschema's. Het inslagvel kunt u heel simpel rechtstreeks in PDF inrichten. Zonder tussenkomst van prepress expertise, servers of hele specifieke software, maar gewoon op dezelfde machine als waar het werk binnenkomt of vervaardigd wordt.

Quite Hot Imposing
Quite Hot Imposing biedt OEMS, systeemintegrators en onafhankelijke verkopers de mogelijkheid om aangepaste workflows te creëren. Maak hiervoor gebruik van hotfolders of command-lines. Door de command-line methode kunt u het product integreren met bestaande workflows zoals Enfocus Switch. Importeer uw huidige setups met (XML) en herhaal deze eenvoudig in andere impositietaken.

Tip
Creëer setups in Quite Imposing Plus en werk hier vervolgens mee in een serveromgeving met Quite Hot Imposing.

 

Top 5 nieuwe functies

  • Importeer automatische voorinstellingen vanuit XML en filter op instelling.
  • Bekijk pagina afmetingen op ware grote inclusief markeringen en afloop.
  • Automatiseer instellingen voor het splitsen van taken in verschillende opdrachten. Resultaten kunnen afzonderlijk worden gebruikt.
  • Gebruik de ‘Trim en shift tool’ voor het gelijktijdig bijsnijden van alle bestandshoeken op basis van een ingevoerde afmeting.
  • Automatische voorinstellingen zijn verruimd voor meer flexibiliteit. Met name voor het aantal pagina’s, pagina afmetingen en metadata zoals bestandsnamen en keywords.
    Alle functies bekijken.
     

Proberen of aanschaffen

Quite Imposing Plus 5.0 en Quite Hot Imposing is verkrijgbaar als testversie. Vraag ons gerust om een 'trial extension'. Als officieel Quite Reseller zijn we uw rechtstreekse Nederlandstalige aanspreekpunt voor al uw vrijblijvende vragen over het aankopen van Quite licenties. Bestel de volledige versies direct in de webshop, u kunt ook eenvoudig een upgrade aanschaffen.
 

Direct bestellen

Waarom Doesum?
DOESUM software + support bespaart u tijd en kosten bij het aankopen en gebruiken van professionele software. Door advies, levering en ondersteuning in één huis te bieden. Als toegewijd partner helpen we bovendien graag uw zelfredzaamheid, productiviteit en eindresultaten verbeteren. Dat vinden we nog 't mooist, dat is onze drijfveer.

Bel ons voor een trial op 088 008 0000 of mail uw vraag