Kan ik een andere voorkeur aangeven voor de geplande cursusdata?

Het is mogelijk een voorkeur aan te geven. Hoe eerder u dit doet hoe groter de kans dat de cursus verplaatst kan worden. De gekozen datum is altijd onder voorbehoud tot de locatie, trainer en andere deelnemers akkoord zijn. Mocht het niet lukken om de klassikale cursus te verplaatsen is een maatwerk cursus een uitkomst. 
 

Kan ik deelnemen zonder voorkennis?

Het is voor de klassikale basiscursus niet vereist dat u bekend bent met de software. Het is wel vereist dat u computervaardig bent en een duidelijk leerdoel heeft. Voor vragen of twijfels over uw kennis kunt u vrijblijvend contact opnemen. Binnen enkele minuten weet u dan zeker of u de juiste cursus voor ogen heeft.

Is het mogelijk de software uit te proberen voorafgaand aan de cursus?

Het voordeel van een cursus bij Doesum is de toegang tot de software. Met een trial installatie kunt u direct aan de slag. De duur van de trial is afhankelijk van het pakket. Onze medewerkers informeren u hier graag over.

Is er tijdens de cursus tijd voor specifieke vragen?

De cursus is praktijkgericht, specifieke vragen zijn van grote meerwaarde. Bij voorkeur ontvangen wij deze al in het voortraject. De trainer gaat zich hierop voorbereiden en komt er op terug tijdens de cursus. De groepsgrootte is niet groter dan 6 deelnemers zodat er voor iedereen voldoende tijd beschikbaar is.

Kan ik mijn eigen laptop meenemen?

Ja, dat is mogelijk. Echter heeft Doesum altijd voor u een computersysteem naar keuze klaar staan. Wij maken gebruik van zowel Mac als Windows systemen met de meest recente software. Toch liever op uw eigen systeem werken? Geef uw voorkeur voorafgaand aan, wij nemen contact op om de juiste software versies te controleren.

Kan ik de cursus in het Engels volgen?

Alle geplande klassikale cursussen worden gegeven in het Nederlands. Onze trainers zijn in staat om de cursus in het Engels te geven. Wij verzorgen de cursus in dit geval graag op maat voor u.

Als ik wil omscholen kan Doesum mij dan adviseren?

Wij krijgen regelmatig de vraag naar uitgebreidere cursustrajecten. Met name het volgen van meerdere cursussen voor een gegronde DTP-basis komt veel voor. Doesum maakt graag samen met u een persoonlijk leerplan waarbij u in een logische volgorde alle gewenste cursussen kunt doorlopen. Dit kan een combinatie zijn van een klassikale cursus met aansluitend een of meerdere maatwerk dagen. Afgestemd op uw behoefte en leertempo.

Kan ik (gratis) parkeren bij de cursuslocatie?

Doesum biedt uitsluitend All-inclusive cursussen aan. Al onze cursuslocaties zijn voorzien van parkeerplaatsen. Indien dit betaalde plaatsen zijn wordt u een uitrijkaart aangeboden.

Wanneer is mijn inschrijving definitief

Zodra de locatie, trainer en overige randvoorwaarden voor u in orde zijn gemaakt. Ontvangt u uiterlijk een week van te voren de welkomstbevestiging per email. Voor vragen over uw cursus kunt u altijd contact opnemen.

Kan ik bij ziekte de cursus later inhalen?

Bij annuleringen vanwege ziekte of andere onoverkomelijke omstandigheden gaan we met elkaar in gesprek voor een passende oplossing. Dit kan een cursus zijn bij een andere groep of een verkorte training als maatwerkdag. Wij vragen u zo spoedig mogelijk contact op te nemen als u beter bent.

Waar kan ik bestanden uploaden voor de trainer

Doesum maakt gebruik van een WeTransfer omgeving. Hier kunt u veilig uw bestanden uploaden. U ontvangt een link per e-mail naar deze omgeving. Deel uw bestanden ruim van te voren voor een optimale verwerking in de cursus.

Waarom Doesum?

DOESUM software + support bespaart u tijd en kosten bij het aankopen en gebruiken van professionele software. Door advies, levering en ondersteuning in één huis te bieden. Als toegewijd partner helpen we bovendien graag uw zelfredzaamheid, productiviteit en eindresultaten verbeteren. Dat vinden we nog 't mooist, dat is onze drijfveer.


Bel ons op 088 008 0000 (lokaal tarief) of mail uw vraag

 

Adobe Authorised Training Centre