Doesum Adobe Certified Reseller Education badge

Adobe softwarelicenties voor ngo's, stichtingen, verenigingen

Werkt u voor een organisatie die een maatschappelijk doel nastreeft? Hiervoor biedt Adobe een speciale regeling die bedoeld is om u te ondersteunen met lagere kosten. Doorgaans bespaart u 50% of meer in het gebruik van vrijwel alle Adobe software. De licentieregeling valt onder het zogenaamde 'Edu' aanbod, wat dus ook geschikt is voor educatieve doeleinden.

Hieronder de meest gebruikte designtools om uw professionele communicatie ter eigen hand te nemen. Zo zit er in het product 'All Apps' niet alleen inbegrepen Acrobat (voor PDF's maken en bewerken) en Photoshop, maar ook InDesign (brochures en publicaties maken en bewerken) en Illustrator (ontwerp voor drukwerk, huisstijlen, product(verpakkingen)) en animatie- en videobewerkingsprogramma's (Animate, After Effects, Premiere Pro), webdesign en user expercience design. Verder inbegrepen zijn alle denkbare professionele lettertypes en vooringestelde sjablonenen en icoontjes. Adobe All Apps is per pakket ondersteund met wijdverbreide gebruikersfilmpjes, tutorials, voorbeeldbestanden en handleidingen.

Adobe CC for Teams - Adobe CC All Apps Edu - Nieuwe aansluitingen

Adobe CC for Teams - Adobe Acrobat Pro Edu - Nieuwe aansluitingen

Adobe CC for Teams - Adobe Photoshop Edu - Nieuwe aansluitingen


De officiële richtlijnen en toetscriteria die Adobe uitvaardigt zijn niet altijd voor iedereen helder. Vraagt u ons gerust om vrijblijvend advies. Doesum is gespecialiseerd adviseur namens Adobe Systems Inc. Naast het adviseren en leveren van deze licenties, ondersteunen we u ook middels kosteloos licentie(mede)beheer en verregaande gebruikersondersteuning. Een unieke service om u naast geld ook tijd en zorgen te besparen.

Adobe licenties ook voor IT-partners

Bent u it-partner van uw non-profit klant? Doesum ontzorgt u graag bij de administratie en levering van licenties, zonder dat u uit beeld raakt bij uw klant. Voor diverse grote partijen in Nederland voeren wij de inkoopopdrachten uit van it-partners. In opdracht van de afnemer, vaak een culturele of maatschappelijke instelling, voeren we controles op de juiste licentieaanvragen en gebruikersactivaties uit.

We zijn volledig toegewijd aan het Document- en Creative Design portfolio van Adobe Systems Inc. en beschikken over actuele en accurate productkennis. Doesum biedt kosteloos medebeheer op alle licenties, een service waarvan ruim 93% van de klanten gebruik maakt. Gecombineerd met onze hoogwaardige gebruikersondersteuning en natuurlijk een vlekkeloze administratie bieden we een ideale service voor it-partners en uw eindklanten.

In goed overleg kunnen uw gebruikers en klanten ook rechtstreeks contact onderhouden met ons, met behoud van respect voor uw relatie. Zo richt u zich op de kernactiviteit waar u graag mee bezig bent: ict advies en implementatie, terwijl de softwarelicenties gegarandeerd in goede handen zijn. Voorbij is uw onnodige en onbetaalde administratieve rompslomp. In een samenwerking met Doesum is het bovendien mogelijk dat u profiteert van it-aanvragen die wij van andere grotere Adobe-gebruikers ontvangen.

Informatieknop