Doesum Adobe Certified Reseller Education badge

Werkt u voor een organisatie die een maatschappelijk doel nastreeft? Hiervoor biedt Adobe een speciale regeling die bedoeld is om u te ondersteunen met lagere kosten. Doorgaans bespaart u 50% of meer in het gebruik van vrijwel alle Adobe software. De licentieregeling valt onder het zogenaamde 'Edu' aanbod, wat dus ook geschikt is voor educatieve doeleinden.

Hieronder de meest gebruikte designtools om uw professionele communicatie ter eigen hand te nemen. Zo zit er in het product 'All Apps' niet alleen inbegrepen Acrobat (voor PDF's maken en bewerken) en Photoshop, maar ook InDesign (brochures en publicaties maken en bewerken) en Illustrator (ontwerp voor drukwerk, huisstijlen, product(verpakkingen)) en animatie- en videobewerkingsprogramma's (Animate, After Effects, Premiere Pro), webdesign en user expercience design. Verder inbegrepen zijn alle denkbare professionele lettertypes en vooringestelde sjablonenen en icoontjes. Adobe All Apps is per pakket ondersteund met wijdverbreide gebruikersfilmpjes, tutorials, voorbeeldbestanden en handleidingen.

Adobe CC for Teams - Adobe CC All Apps Edu - Nieuwe aansluitingen

Adobe CC for Teams - Adobe Acrobat Pro Edu - Nieuwe aansluitingen

Adobe CC for Teams - Adobe Photoshop Edu - Nieuwe aansluitingen


De officiële richtlijnen en toetscriteria die Adobe uitvaardigt zijn niet altijd voor iedereen helder. Vraagt u ons gerust om vrijblijvend advies. Doesum is gespecialiseerd adviseur namens Adobe Systems Inc. Naast het adviseren en leveren van deze licenties, ondersteunen we u ook middels kosteloos licentie(mede)beheer en verregaande gebruikersondersteuning. Een unieke service om u naast geld ook tijd en zorgen te besparen.

Informatieknop