Quite Hot Imposing 5.0

Quite introduceert de probeerversie van de nieuwste Quite Imposing 5.0 en Quite Hot Imposing 5.0. Hierin is nu de support optie met het nieuwe MacOS 10.15 systeem Catalina opgenomen. Deze nieuwe versie is uiteraard ook geoptimaliseerd voor andere besturingssystemen en software koppelingen zoals Windows, oudere Macs, Acrobat 9 en latere versies. Andere verbeteringen ziet u terug in het controle paneel, het indexeren van fouten en de XML-functionaliteiten. Lees meer over alle vernieuwde opties van Quite Imposing Plus 5.0 en Quite Hot Imposing 5.0.

Feature overzicht versie 5.0

 • Support en ondersteuning van MacOS 10.15 Catalina.
 • Importeer automatische voorinstellingen vanuit XML en filter op instelling.
 • Nieuwe variabelen gebruiken uit o.a. .CSV en .TXT bestanden voor het toevoegen van afbeeldingen en teksten aan PDF bestanden.
 • Geautomatiseerde instellingen voor het splitsen van taken in verschillende opdrachten. Resultaten kunnen afzonderlijk worden gebruikt.
 • N-up maakt het makkelijker om de uitlijning te spiegelen. Nu kan dit ook van rechts naar links worden ingesteld om snel ad hoc projecten te verwerken.
 • Creep instellingen schalen in plaats van schuiven om te voorkomen dat content verloren gaat buiten de paginamarges.
 • Monitor pagina’s om afmetingen op ware grote te bekijken inclusief markeringen en afloop.
 • Zelf wijzigingen aanbrengen in het controle paneel zoals pagina instellingen.
 • Voor handmatige impositie zijn verbeteringen doorgevoerd voor grotere bestanden.
 • Gebruik de ‘Trim en shift tool’ voor het gelijktijdig bijsnijden van alle bestandshoeken op basis van een ingevoerde afmeting.
 • Automatische voorinstellingen zijn verruimd voor meer flexibiliteit. Met name voor het aantal pagina’s, pagina afmetingen en metadata zoals bestandsnamen en keywords.
 • Bij het indexeren van fouten op basis van vooraf ingestelde waardes krijgt u een pop-up waarschuwing. De opdracht wordt automatisch gepauzeerd tot het probleem is verholpen.
 • Enfocus Switch gebruikers kunnen ervoor kiezen om workflows in te stellen op basis van metadata en bestandsnamen.

Quite Hot Imposing 5.0 - Doesum

Over Quite Imposing Plus

Deze plugin voor Adobe Acrobat Pro is een zeer effectief gereedschap voor het snel en eenvoudig maken van inslagschema's. Ondanks de interface met een look en feel uit de jaren tachtig is de functionaliteit nog steeds doeltreffend eenvoudig, voor een betaalbare prijs. Een mooie oplossing voor de desktop, waar het een populaire tegenhanger is geworden van duurdere en complexere serveroplossingen. Het inrichten van een inslagvel is heel simpel rechtstreeks in PDF te doen. Zonder tussenkomst van prepress expertise, servers of hele specifieke software, maar gewoon op dezelfde machine als waar het werk binnenkomt of vervaardigd wordt.
 

Proberen of aanschaffen

Quite Imposing Plus 5.0 en Quite Hot Imposing zijn in een probeermodus te downloaden. Voor een uitgebreide test of een langere testperiode, vraag ons gerust om een 'trial extension'. Als officieel Quite Reseller zijn we uw rechtstreekse Nederlandstalige aanspreekpunt voor al uw vrijblijvende vragen over het aankopen van Quite licenties.
 

Naar alle Quite Imposing Plus producten

Naar alle Quite Hot Imposing producten

Waarom Doesum?
DOESUM software + support bespaart u tijd en kosten bij het aankopen en gebruiken van professionele software. Door advies, levering en ondersteuning in één huis te bieden. Als toegewijd partner helpen we bovendien graag uw zelfredzaamheid, productiviteit en eindresultaten verbeteren. Dat vinden we nog 't mooist, dat is onze drijfveer.

Bel ons voor een trial op 088 008 0000 (lokaal tarief) of mail uw vraag