Waar kan ik mijn Adobe account beheren?

Ga vanuit uw Creative Cloud desktop app naar uw account afbeelding en klik op Adobe-account. U wordt nu doorgestuurd naar de webportal van Adobe waar u alle instellingen voor uzelf en uw team kunt beheren. Of ga rechtstreeks naar https://account.adobe.com/
 

Kan ik de Creative Cloud software op meerdere computers gebruiken?

Ja. U kunt Creative Cloud desktop-applicaties downloaden en installeren op meerdere computers, ongeacht het besturingssysteem. Activering is echter beperkt tot twee computers per persoon die is gekoppeld aan het lidmaatschap en u mag de software op deze apparaten niet tegelijk gebruiken. Raadpleeg de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Wat zijn de minimale systeemvereisten om de Creative Cloud apps te kunnen uitvoeren?

De minimale systeemvereisten voor elke Creative Cloud-app zijn beschikbaar op de pagina met systeemvereisten.  
 

Ben ik verplicht om mijn bestanden op te slaan in de cloud?

Nee. U kunt bestanden opslaan waar u wilt (op de lokale vaste schijf, gekoppelde stations, USB-sticks enzovoort). Bij uw Creative Cloud-lidmaatschap is echter cloudopslagruimte inbegrepen die u onder andere kunt gebruiken voor back-ups, delen via koppelingen en mappen voor samenwerking. Met de Creative Cloud desktop-applicatie kunt u lokale bestanden eenvoudig synchroniseren met de opslagruimte in Creative Cloud. Als u er dus voor kiest om bestanden te synchroniseren met Creative Cloud, heeft u nog steeds een lokale kopie van de bestanden.

Kan ik de installatie locatie van mijn Adobe Apps wijzigen?

Ja. De eerste keer dat u een van de afzonderlijke creatieve apps downloadt, wordt automatisch ook Creative Cloud voor uw desktop gedownload. U gebruikt de Creative Cloud desktop-app om de afzonderlijke creatieve applicaties te openen, te downloaden en bij te werken. De applicaties worden geïnstalleerd en uitgevoerd op uw desktop. De locatie voor installatie kunt u voorafgaand aan de installatie aanpassen naar een schijf met voldoende ruimte. Dit kunt u doen vanuit uw Creative Cloud Desktop applicatie onder Instellingen-Apps-Installeren.
 

Kan ik oudere versies van Creative Cloud apps installeren?

Ja, u kunt de vorige belangrijke versie van een Creative Cloud-app installeren. Vanuit de Creative Cloud desktop-app zoekt u de gewenste app op. Hiernaast ziet u een menu met de optie: Andere versies. Selecteer de gewenste beschikbare versie en klik op installeren. Het is zelfs mogelijk om oudere en nieuwere installaties tegelijkertijd geïnstalleerd te hebben.
 

Kan ik voor afzonderlijke gebruikers rechten beheren?

Als beheerders applicaties installeren via Creative Cloud Packager waarbij ze Enterprise ID's gebruiken, wordt de mogelijkheid om informatie over het gebruik van Creative Cloud desktop-applicaties te delen met Adobe, uitgeschakeld voor leden van Creative Cloud voor teams, Creative Cloud voor ondernemingen en Creative Cloud voor het onderwijs. Deze mogelijkheid kan niet worden ingeschakeld.

Als beheerders echter toestaan dat gebruikers Creative Cloud-applicaties installeren via de Creative Cloud desktop-app met behulp van een Adobe ID, kunnen deze gebruikers informatie delen over de manier waarop ze de applicaties gebruiken. Gebruikers kunnen deze voorkeuren op elk moment wijzigen door naar de pagina Accountbeheer te gaan.  

Hoe werkt het VIP programma van Adobe bij aanschaf van meerdere licenties?

Bij Doesum koopt u de licenties via het Value Incentive Plan (VIP), Adobe's licentieprogramma op lidmaatschapsbasis. Het VIP Select-programma biedt volumekortingen voor leden die 10 of meer licenties kopen. Leden die de VIP Select-status hebben verworven, komen in aanmerking voor voordelen, waaronder VIP Select-kortingen en nog veel meer. Neem voor meer informatie contact op met je Adobe-vertegenwoordiger of leverancier.
 

Is er een gratis proefversie beschikbaar om de software uit te proberen?

Voor zakelijke gebruikers en aankomende professionals biedt Doesum de mogelijkheid om de software voor 30 dagen gratis uit te proberen. U werkt tijdens deze proefperiode in het volledige Creative Cloud pakket. Bij het omschakelen naar uw lidmaatschap zorgt Doesum voor een naadloze aansluiting.

 
 
Waarom Doesum?
DOESUM software + support bespaart u tijd en kosten bij het aankopen en gebruiken van professionele software. Door advies, levering en ondersteuning in één huis te bieden. Als toegewijd partner helpen we bovendien graag uw zelfredzaamheid, productiviteit en eindresultaten verbeteren. Dat vinden we nog 't mooist, dat is onze drijfveer.
 
 

Bel ons op 088 008 0000 (lokaal tarief) of mail uw vraag


Adobe Authorised Training Centre