Filteren op

Pakket

Pakket

Licentiestatus

Licentiestatus

Productsoort

Productsoort

Looptijd

Looptijd

Gebruikerslevel

Gebruikerslevel

Chaos V-Ray

Kwalitatieve en complete renderoplossing

V-Ray is de meest populaire renderoplossing voor SketchUp Pro, en met één licentie nu ook geschikt voor integratie met 3ds Max, Cinema 4D, Houdini, Maya, Nuke, Revit, Rhino en Unreal. Met V-Ray kunt u makkelijk en snel uw ontwerp visualiseren. Het biedt alle belichting- en renderingtools die u nodig heeft om professionele, fotorealistische afbeeldingen en animaties te kunnen maken.

Er zijn drie verschillende licentievormen beschikbaar.
Solo: geschikt voor gebruikers die in V-Ray willen renderen op een standalone computer. Bevat V-Ray voor alle ondersteunde integraties en toegang tot de Chaos Cosmos content bibliotheek met 3000+ 3D assets.
Premium: geschikt voor gebruikers die op wisselende computers werken en/of graag gebruik maken van de aanvullende Chaos producten. Bevat een floating licentie voor V-Ray, toegang tot Chaos Cosmos en aanvullende Chaos producten: Chaos Cloud met 20 render credits per jaar, Chaos Phoenix, Chaos Player en Chaos Scans.
Enterprise: volumelicentie met de mogelijkheden van V-Ray Premium, geschikt voor organisaties die 5 of meer V-Ray licenties nodig hebben.

Er zijn 27 producten.

Item 1-27 van 27 in totaal item(s)

Actieve filters