DOESUM Corporate Logo


Over DOESUM

Als professional wilt u het beste voor de uitoefening van uw vak. Of het nu gaat om het bijhouden van uw kennis of tools, DOESUM is uw partner die dit weerspiegelt. 


Onafhankelijk partner

We zijn graag uw aanspreekpunt voor vragen over desktopsoftware. Dagelijks voorzien we studio’s, teams en individuele professionals van productadvies en ondersteuning. Sectorbreed helpen we softwaregebruikers die verantwoordelijk zijn voor marcom, productie en documentatie. Met een ultiem klantgerichte houding staan we klaar om mee te denken. Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar.

Softwaregebruik kan altijd beter

We zien bijna overal dat flinke kwaliteitsverbetering en productiviteitswinst te behalen valt met slimmer gebruik van software. Machines maken niet meer het grote verschil. Diensten van derden zijn standaard vaak al heel goed. Projecten voor procesverbetering leveren dikwijls niet direct op wat ze beloven. Echter, de expertise en vaardigheid van uw medewerkers blijken een waardevolle bron. Kunnen zij hun tools efficiënter gebruiken? Kunnen ze betere software gebruiken? Begrijpen ze de waarde van oplossingsgericht denken? Werken ze liever niet met ‘workarounds’, maar proberen ze nieuwe softwareopties graag uit?


Software + support = Return on investment

Onbenutte mogelijkheden in het gebruik van softwaretechnologie kosten uiteindelijk meer dan de investering in nieuwe kennis en tools. Met enige regelmaat staan we versteld van het resultaat dat mensen bereiken na een cursusdag. Terwijl anderen soms al jaren werken met vaste pakketten, maar dan blijkt dat we ze handigheden en inzichten kunnen bijbrengen die enorme productiviteitswinst opleveren. ‘Had ik dit maar eerder geweten’, is een veelgehoorde uitspraak. Bij het inrichten van nieuwe werkplekken en teams helpen we mensen om zelfstandig werk op te leveren, waar ze voorheen dit uitbesteed hadden aan dure bureaus. 


Gedreven door kansen

Met een enthousiaste en kritische blik onderzoeken we nieuwe softwareontwikkelingen. Omdat we niet uitsluitend commercieel denken, maar ook graag meedenken en investeren in experimenteer- en leerprojecten, behoren ook universiteiten, scholen en brancheorganisaties tot onze klantrelaties.


Kwaliteit van dienstverlening

Naast onafhankelijkheid vinden we de kwaliteit van ons werk belangrijk. Door deel te nemen aan certificeringstrajecten en partnerprogramma's mogen we bijvoorbeeld voor Adobe Systems Inc. educatieve licenties leveren. We zijn onder meer erkend als Adobe Partner, Adobe Certified Reseller en Adobe Authorised Training Centre. Branchebreed werken we samen met gerenommeerde partijen waaronder kenniscentra, fabrikanten en brancheorganisaties.