De cursusinhoud wordt volledig afgestemd op uw behoefte en leerdoelen. Kies voor uw eigen locatie, een Doesum-locatie in uw regio of online. Volg de cursus op uw voorkeursdata, alleen of met uw eigen team. Zaken als software- en systeemvoorbereidingen, systeemhuur, catering, cursusplanning en groepsindelingen stemmen we graag af op uw eisen. In alle gevallen hebben we oog voor optimale lescondities en bieden we u een erkende didactische aanpak.

Vanaf € 790,-

De prijs is afhankelijk van het t
ype pakket, aantal dagen, aantal deelnemers, locatie, systeemhuur, catering.

Wanneer kiest u voor een cursus op maat?

Is dit de juiste cursus voor mij?

De Cursus op maat is gericht op professionele gebruikers. Voor zowel ondersteunende als uitvoerende medewerkers, zelfstandigen en om/bijscholers. De beroepen van deelnemers houden vaak verband met: communicatie, creatief design, product ontwikkeling en secretariële werkzaamheden.


Is ervaring vereist?

Geen voorkennis vereist voor deelname. Bent u helemaal blanco en wilt u zich graag voorbereiden op de cursus? We helpen u van harte door het tijdig toesturen van studieboeken, introductievideo's en online learning. Beschikt u al over enige relevante inzichten en ervaringen, ook dan bent u aan het goede adres. Met een Cursus op maat kunt u de software dieper doorgronden en starten met voor u relevante onderwerpen. Voorafgaand aan de cursus wordt u gebeld door de trainer voor een uitgebreide intake. De cursusinhoud wordt afgestemd op uw situatie. Zo behaalt u de beste resultaten.
 

Zelf samenstellen

Aantal dagen en lestijden
Ons advies is de cursus te volgen in 6 effectieve lesuren met een aantal pauzes.
Het is al mogelijk om te beginnen met een halve cursusdag, afhankelijk van uw situatie ontvangt u een advies voor het aantal benodigde dagen. In de meeste gevallen voldoet een basiscursus in 1 á 2 dagen. Vaak wordt er een 3e dag op een later moment gevolgd ter verdieping.
We doen niet moeilijk over langer doorgaan of eerder stoppen als leerdoelen bereikt zijn (als kennisopname onverzadigbaar lijkt of juist niet meer lukt).


Locatie

In heel Nederland heeft Doesum cursuslocaties inclusief catering en up-to-date systemen. Hier volgt u onbezorgd de cursus zonder externe prikkels. Heeft u de voorkeur voor uw eigen locatie? Dan bent u iets voordeliger uit. Zorg wel voor een rustige ruimte waar u niet gestoord wordt en waar minimaal 2 systemen kunnen worden aangesloten. Het is ook mogelijk de cursus online te volgen, rechtstreeks vanaf uw eigen werkplek, en in direct contact met onze specialisten.


Systemen

Naar wens kunt u de cursus volgen op uw eigen systeem of huurt u er een van ons. Onze computers zijn up-to-date en beschikken over Mac of Windows besturing.
 

Over Doesum

Hoge kwaliteit van dienstverlening voor een betaalbare prijs. Doesum is uw betrouwbare Adobe Authorised Training Centre in Nederland. Onze cursussen zijn 'vlot & praktisch' en gericht op professioneel gebruik. We combineren aandacht voor de fundamentele softwarewerking met kennis van het vakkundige proces. Deze aanpak komt voort uit jarenlange ervaring en feedback. Het behoedt u voor veelvoorkomende valkuilen in de dagelijkse praktijk. Ook zal het u bevrijden en inspireren om te ervaren hoe eenvoudig u professionele resultaten boekt. Tijdens de cursus werkt u aan concrete eindresultaten. Voorafgaand kunt u hiervoor eigen werk en voorbeelden uploaden.

• Les van de beste trainers van Nederland
• Mac en Windows up-to-date computers.
• Cursusruimtes en catering waar u blij van wordt.
• Onze ondersteuning bij praktijkvragen na de cursus.
• Schrijfmaterialen en officieel studieboek.
• Certificaat Adobe Authorised Training Centre.
• Hotelovernachting en aanvullende wensen mogelijk.


Adobe Authorised Training Centre
 

Referenties
De Efteling, Ikea, Rijksoverheid, maar ook uiteenlopende studio's, teams en zelfstandige individuen vinden hun weg bij Doesum. Zie enkele uitgelichte praktijkvoorbeelden. Ze kiezen voor de onafhankelijke expertise waarmee we meedenken bij de opzet of verbetering van activiteiten.

Op Cursus bij Doesum

Bel ons op 088 008 0000 (lokaal tarief) of mail uw vraag