Ons kantoor

DOESUM software + support
Bezoekadres kantoor:
Rivium Promenade 200, Capelle aan den IJssel

(Dit is geen trainingslocatie, zie deelnamebevestiging voor het trainingsadres)

Postadres
Postbus 8021, 3009 AA Rotterdam

Kamer van koophandel
KvK 27189743
 
 

Voorwaarden software leveringen

Op alle leveringen van Doesum zijn de Algemene leveringsvoorwaarden van toepassing, zoals gedeponeerd door de Federatie van Nederlandse Ondernemingen in de Informatietechnologie FENIT bij de Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag.

Fenit voorwaarden


 

Voorwaarden cursusdeelname

1. Indien er sprake is van een inschrijving voor een cursus met vastgelegde startdatum geldt na afloop van de eventuele bedenktijd, de volgende annuleringsregeling en tussentijdse beëindigingsregeling. In geval van tegenstrijdigheden met enige andere voorwaarden die van toepassing zijn op de Inschrijving, hebben deze voorwaarden voorrang.

2. Deelnemer kan een inschrijving te allen tijde annuleren en opzeggen. Tot aan 4 weken voor aanvang kan de Deelnemer de Inschrijving kosteloos telefonisch of per email annuleren. In geval van annulering korter dan 4 weken voor aanvang geldt:

    Bij annuleren tussen 2 en 4 weken voor aanvang:
    Deelnemer betaalt 50% van de overeengekomen prijs onder aftrek van nog niet ontvangen studiemateriaal.

    Annuleren minder dan 2 weken voor aanvang:
    Deelnemer betaalt 100% van de overeengekomen prijs onder aftrek van nog niet ontvangen studiemateriaal.

3. Voor een Cursus op maat worden specifieke afspraken gemaakt omtrent levering en annulering.
 
In geval van annulering wordt naar een passende oplossing gezocht om (indien gewenst) alsnog deel te nemen aan de cursus op een later moment. Wij doen ons best hierbij de voor u nadelige financiële gevolgen te beperken.
 
 

Betaalmogelijkheden

Doesum biedt diverse betrouwbare betaalopties aan bij het afronden van uw bestelling. Het is mogelijk om te betalen via onderstaande betaalplatforms. Daarnaast kunt u als zakelijke klant ook kiezen voor de optie om op rekening te betalen. U ontvangt een factuur met daarop de gestelde betaaltermijn.

Betaalmethodes

 

Betaalinstructies

Cursussen
Uw betaling dient voor aanvang van de cursus voldaan te zijn.

Software
U kunt direct aan de slag met toegezonden activatie- en beheergegevens. Gelieve uw betaling binnen 14 dagen te voldoen om deactivatie van uw software te voorkomen.

Hardware
Voor aankopen van systemen en hardware geldt betaling voor aflevering tenzij anders overeengekomen met uw accountmanager.

Bij combinatiedeals kunnen de betaalrichtlijnen afwijken om het bestelproces soepel te laten verlopen.

 

Waarom Doesum?

DOESUM software + support bespaart u tijd en kosten bij het aankopen en gebruiken van professionele software. Door advies, levering en ondersteuning in één huis te bieden. Als toegewijd partner helpen we bovendien graag uw zelfredzaamheid, productiviteit en eindresultaten verbeteren. Dat vinden we nog 't mooist, dat is onze drijfveer.
 

Bel ons op 088 008 0000 (lokaal tarief) of mail uw vraag