Videotemplates nu in Adobe Stock

U kent het vast wel, op korte termijn is promotiemateriaal gewenst. Bijvoorbeeld voor een nieuw product of evenement. U wilt het liefst snel van start met kwalitatieve fotobeelden, modellen en video. Adobe lanceert hiervoor per omgaande iets nieuws. Naast de bestaande 12 miljoen videofragmenten zijn er nu ook 4.000 videotemplates en 10.000 3D modellen beschikbaar. Vanaf nu kunt u razendsnel geanimeerde titels toevoegen en ruimtes inrichten met realistische meubels en accessoires. De video’s zijn gegarandeerd van HD of 4K-kwaliteit en direct te implementeren in uw project. Wij vertellen u graag hoe het werkt.
 

Snelle videotemplates tour

Adobe Stock is de verzamelnaam voor al dit moois. Deze dienst start u vanuit uw Adobe app, zoals Photoshop, of direct in het hoofdportaal in uw webbrowser. Hier vindt u sjablonen waaronder, ‘sjablonen voor motion graphics’. U komt terecht in het walhalla van kant-en-klare videosjablonen. Als u met uw muis over een video gaat, begint deze gelijk te spelen. Er verschijnen korte fragmenten zoals vrolijk ronddraaiende windmolens in een weiland en een frisse kip tussen groen gras. Er is onder meer gedacht aan de laatste trends, zoals biologische sferen. Het zoekresultaat van de filteropties zal u verrassen. Zoek bijvoorbeeld op kleur of vergelijkbare afbeeldingen.
 

Adobe Stock videotemplate


Levensechte 3D modellen

Wij volgen de ontwikkelingen rondom Adobe Dimension en delen deze graag. Het assortiment van Adobe Stock is flink uitgebreid met 10.000 3D modellen voor het ontwerpen van producten, verpakkingen en het inrichten van ruimtes. Alle 3D modellen zijn te bewerken in Adobe Photoshop en Dimension. Voor het realistisch nabootsen van producteigenschappen zijn er ook 500 belichtingseffecten beschikbaar en 1.000 materiaalstructuren. De structuren zoals plastic, steen en verroest metaal. zorgen voor de finishing touch van uw ontwerp. De effecten en structuren zijn alleen beschikbaar voor Dimension. De nieuwe collecties in Stock zijn een ware inspiratiebron voor uw volgende ontwerp.


Stock materialen voor Dimension
 

Previewen en aankopen

Voeg de videotemplate of het model toe aan uw Adobe bibliotheek. Met een Adobe account profiteert u van een naadloze synchronisatie. Adobe laat u uw selectie kosteloos als preview in uw ontwerp tonen. Tevreden met het resultaat? Het aankopen verloopt via uw Adobe Stock abonnement op basis van tegoeden of met een online betaling.

Abonnement opties:
Small: 10 tegoeden per maand
Mezzanine: 40 tegoeden per maand
Large: 750 tegoeden per maand
Ja, ik wil Adobe Stock

Wat is uw tegoed waard?

Stock tegoeden
 

Wij overtuigen u graag

Met een gratis proefversie van 30 dagen voor een lidmaatschap kunt u 10 of 40 standaardafbeeldingen downloaden, afhankelijk van het lidmaatschap. U kunt op elk gewenst moment binnen de eerste 30 dagen opzeggen zonder iets te hoeven betalen. U mag alle afbeeldingen die u tijdens de proefperiode hebt gedownload houden, zelfs als u opzegt.

Als u besluit om uw lidmaatschap te verlengen, wordt u na het verlopen van de gratis proefversie maandelijks gefactureerd. Wij nemen contact met u op en zorgen dat u snel aan de slag kunt gaan.

Ja, ik wil Adobe Stock proberen

Waarom Doesum?
DOESUM software + support bespaart u tijd en kosten bij het aankopen en gebruiken van professionele software. Door advies, levering en ondersteuning in één huis te bieden. Als toegewijd partner helpen we bovendien graag uw zelfredzaamheid, productiviteit en eindresultaten verbeteren. Dat vinden we nog 't mooist, dat is onze drijfveer.

Bel ons op 088 008 0000 (lokaal tarief) of mail uw vraag