Verandering educatieve SketchUp licenties

Vanaf 28 juli is SketchUp Studio voor Hoger Onderwijs beschikbaar. Deze licentievorm is ontwikkeld voor scholen / faculteiten en levert een set creatieve tools die creatief genoeg is voor studenten, en tegelijkertijd handelbaar is voor IT en docenten. Zo biedt het een aantal verbeteringen aan het Account Management Portal, gunstige staffelprijzen en een bredere toegang tot SketchUp's productportfolio (inclusief SketchUp Pro, LayOut, StyleBuilder, Sefaira, Trimble Connect, PreDesign, SketchUp for Web en de diverse Viewers voor mobiel, AR, XR en VR).

Meer informatie SketchUp Studio Hoger Onderwijs

Ook verdwijnt met ingang van 28 juli de SketchUp Pro educatieve laptoplicentie en wordt de SketchUp Pro educatieve netwerklicentie in prijs verhoogd.Nog niet bekend met SketchUp?

SketchUp heeft de grootste gebruikersgroep van alle 3D-programma’s wereldwijd. De software is populair omdat deze toegankelijk, betaalbaar en veelzijdig is. De software wordt veel gebruikt voor interieur, exterieur, architectuur, bouwtechnisch en ruimtelijk ontwerp. Daarnaast is SketchUp ook uitermate geschikt voor artistieke, creatieve en game-ontwikkelaars.

Veelgestelde vragen SketchUpAanbieding SketchUp