Support nieuws Adobe Acrobat 2015

Voor de technische ondersteuning van Acrobat DC en de Acrobat Reader hanteert Adobe vijf jaar productondersteuning vanaf de algemene beschikbaarheidsdatum. Dit betekent dat de einddatum van alle technische ondersteuning van Adobe Acrobat 2015 en Adobe Acrobat Reader 2015 op 7 april 2020 wordt beëindigd. Indien u deze programma’s wilt blijven gebruiken is bijwerken naar de nieuwste versie aanbevolen.
   Acrobat 2015


Beëindigde ondersteuning

Beëindigde ondersteuning betekent dat Adobe niet langer technische ondersteuning biedt. Waaronder product- en beveiligingsupdates voor alle afgeleiden van een product of productversie (alle versie update van versie 2015, gelokaliseerde versies, kleine upgrades, besturingssystemen en connectorproducten).
 

Tip
Met een Adobe-CC lidmaatschap ontvangt u doorlopend de nieuwste versies van alle populaire Adobe apps.

 

Aanbeveling

Bijwerken naar de nieuwste versies van Adobe Acrobat DC en Adobe Acrobat Reader DC is aanbevolen. Door installaties bij te werken naar de nieuwste versies profiteert u van de nieuwste functieverbeteringen en verbeterde beveiligingsmaatregelen.

Proberen of aanschaffen

Om de software gratis uit te proberen mogen wij als Certified Reseller een 30 dagen trial aanbieden. Neem gerust contact op en we sluiten u direct aan. Of ga direct aan de slag met Acrobat DC in lidmaatschapsvorm of met een eenmalige aanschaf.

Lidmaatschap

Acrobat Pro DC is beschikbaar als jaarlijkse licentie binnen het Adobe-CC lidmaatschap. Hiermee ontvangt u doorlopend alle nieuwe versies voor een jaarlijks laag bedrag. Hierbij krijgt u tevens toegang tot de professionele Adobe Document Cloud-services.

Enkele app
Als alternatief is Acrobat DC beschikbaar als losse app met maand of jaarlicenties. Indien u alle uitgebreide opties van Acrobat DC niet perse nodig heeft maar wel PDF bestanden wilt lezen, scannen en aanpassen kunt u kiezen voor de Acrobat Standard versie. Dit pakket heeft lagere aanschafkosten.
 

Waarom Doesum?
DOESUM software + support bespaart u tijd en kosten bij het aankopen en gebruiken van professionele software. Door advies, levering en ondersteuning in één huis te bieden. Als toegewijd partner helpen we bovendien graag uw zelfredzaamheid, productiviteit en eindresultaten verbeteren. Dat vinden we nog 't mooist, dat is onze drijfveer.

Bel ons voor een trial op 088 008 0000 of stuur 'n bericht