Superheld in uw vakgebied worden?

Wat maakt u tot een superheld in uw werkveld?

Ook in uw beroep of vakgebied maakt deze combinatie het verschil:

Uw competenties

  1. Uw competenties
   Zelfvertrouwen, moed en de wil om uzelf te durven ontwikkelen op het vlak waar u beschikt over talenten en enthousiasme.
    
  2. Uw inzicht, kennis
   De werking van gereedschappen kennen. De fundamenten van een werkveld, proces en pakket doorzien.
    
  3. Uw vaardigheden
   Apps en onderdelen kunnen bedienen of inzetten op manieren die uw doel zo goed en snel mogelijk dichtbij brengen.
    

Helpende hand

Bij dit 1-2-3’tje is professionele ondersteuning een uitkomst. Natuurlijk kunt u veel zelf, maar het ontbreekt u al gauw aan tijd. Of u heeft wel tijd, maar het blijkt lastiger dan gedacht. Of beide situaties zijn het geval en werken elkaar in de hand (dat komt het vaakst voor). Onderstaande cursussen bieden u houvast, zonder tijdrovende opleidingsprogramma’s of grote investeringsbudgetten. We kennen de 1-2-3’tjes. Daarom kunt u bij ons prima doorpakken in een compact tijdbestek. Met name om kennis op te doen, waarmee u uw vaardigheden in de praktijk verder vergroot en alles tezamen uw competenties laat groeien.

Cursusaanpak

Maak kennis met onze gecertificeerde cursussen en ervaren praktijkexperts. De meeste cursussen kunt u in klassikaal verband bijwonen of als maatwerk aanvragen. Een cursus kan naar keuze plaatsvinden op uw eigen locatie of in onze cursusruimtes in uw regio. Alles is compleet voorbereid en verzorgd om er een optimale leerervaring van te maken. Ook na de cursus maakt u aanspraak op onze ondersteuning, dat is standaard inbegrepen. Eveneens inbegrepen is een officieel lesboek, studie- en schrijfmaterialen, online vervolgondersteuning en een erkend certificaat.

CursussenDownload cursusagenda

 
Waarom Doesum?

DOESUM software + support bespaart u tijd en kosten bij het aankopen en gebruiken van professionele software. Door advies, levering en ondersteuning in één huis te bieden. Als toegewijd partner helpen we bovendien graag uw zelfredzaamheid, productiviteit en eindresultaten verbeteren. Dat vinden we nog 't mooist, dat is onze drijfveer.

Bel ons op 088 008 0000 (lokaal tarief) of mail uw vraag