SketchUp Pro, de cursussen

Welkom SketchUp'er!

Als SketchUp-gebruiker bent u op de juiste pagina. Of u net begint met een startershandleiding op schoot, de eerste stappen al zette of inmiddels gaat animeren en 3D-renderen.. We helpen u graag uw ontwerpresultaten sterk te verbeteren.

SketchUp Pro cursus

Haal alles uit uw software met behulp van een expert. Tijdens de cursus SketchUp Pro leert u in twee dagen de belangrijkste functies te gebruiken voor 3D-ontwerp en beheer voor ruimtelijke inrichting en interieurontwerp. Ook geven onze experts handige tips & tricks, afgestemd op uw behoefte en leerdoelen.

Klassikale cursus SketchUp Pro   

Klassikale cursus

Volg een klassikale cursus op een van onze hoogwaardige locaties. De Doesum-locaties zijn geoptimaliseerd voor cursussen en bevinden zich door heel Nederland, ook dicht bij u in de buurt. Ontmoet gelijkgestemden en maak samen een vliegende start.

  • Startgarantie vanaf twee deelnemers
  • Maximaal zes deelnemers per cursus 

Meer informatie klassikale cursus SketchUp  Neem contact op voor klassikale cursusMaatwerk cursus SketchUp Pro

Cursus op maat

De cursusinhoud volledig afgestemd op uw behoefte en leerdoelen. Kies voor uw eigen locatie, een Doesum-locatie in uw regio of volg de cursus online. Zaken als software- en systeemvoorbereidingen, systeemhuur, catering, cursusplanning en groepsindelingen stemmen we volledig af op uw eisen. In alle gevallen hebben we oog voor optimale lescondities en bieden we u een erkende didactische aanpak.

  • Cursus op uw voorkeursdata
  • Privé of met uw afdeling / team

Meer informatie cursus op maat  Neem contact op voor cursus op maatReferenties

Merken en organisaties als de Bijenkorf, Brabantia, Gemeente Lelystad, maar ook uiteenlopende studio's, teams en zelfstandige individuen vinden hun weg bij Doesum. Zie enkele uitgelichte praktijkvoorbeelden. Ze kiezen voor de onafhankelijke expertise waarmee we meedenken bij de opzet of verbetering van activiteiten. Desgewenst laten ze zich verder ontzorgen bij de aankoop van aanvullende software en apparatuur, ook dat is Doesum.


Gepubliceerd op 20 mei 2021