NIEUW. Red Giant bundel

NIEUW. De Red Giant bundel, ook bekend als Red Giant Complete. Een ideale combinatie van plug-ins voor uw postproductie videoworkflow, bestaande uit verschillende tools voor editing, VFX en motion design.


Alle plug-ins zijn geschikt voor Adobe After Effects. Enkele plug-ins zijn tevens geschikt voor programma's zoals Adobe Premiere Pro, Apple Final Cut Pro X en Avid Media Composer. Gebruik de plug-ins om bijvoorbeeld te werken aan kleurcorrectie en filmlooks, video-effecten en overgangen, green screen en compositie, vloeistofdynamica en 3D-deeltjessystemen of audio-synchronisatie.

Bekijk softwarelicenties


De Red Giant bundel bevat de plug-ins:

 • Universe
  Universe bevat een set plug-ins voor video-overgangen en effecten voor editors en motion graphics-artiesten. Geef uw film de beoogde look zoals retro of hedendaags met tools zoals VHS, retrograde carousel en Holomatrix II. Voeg tevens eenvoudig clip overgangen, tekst animaties of andere effecten toe. Het Universe Dashboard geeft een handig overzicht van de beschikbare Universe tools en elke tool is inclusief presets om direct aan de slag te gaan.
  Verkrijgbaar als onderdeel van Red Giant en als los lidmaatschap.

 • Trapcode Suite
  Trapcode Suite is gericht op deeltjessimulaties en 3D-effecten voor bewegende beelden en VFX, direct in After Effects. Creëer organische visuele effecten zoals vuur, water, rook of sneeuw. Indien u Trapcode Suite gebruikt als onderdeel van het Red Giant lidmaatschap profiteert u tevens van de Cineware .c4d import ondersteuning en kunt u eenvoudig 3D geometrische vormen in After Effects importeren, inclusief Cinema 4D animaties, in deeltjessystemen of als 3D modellen.
  Verkrijgbaar als onderdeel van Red Giant of als losse aankooplicentie.

 • Magic Bullet Suite
  Magic Bullet Suite is een set plug-ins voor kleurcorrectie, afwerking en filmlooks. Gebruik de realtime tools voor bijvoorbeeld kleuraanpassingen, lens filter simulaties, ruisonderdrukking of cosmetische retouchering - zoals het verminderen van rimpels of huid onvolkomenheden - om uw filmmateriaal te verbeteren, direct op uw bewerkingtijdlijn.
  Verkrijgbaar als onderdeel van Red Giant of als losse aankooplicentie.

 • VFX Suite
  Samenstellen van realistische visuele effecten in After Effects. VFX maakt het mogelijk om naadloze composities te creëren en biedt tools voor snelle en nauwkeurige motion tracking, lensvervorming, het vervangen en/of verwijderen van objecten en het werken met green screens. Ook kunt u VFX Suite gebruiken voor het toevoegen van bijvoorbeeld gloed, vervormingen, lensflares en het toepassen van licht, schaduw en atmosfeer effecten.
  Verkrijgbaar als onderdeel van Red Giant of als losse aankooplicentie.

 • PluralEyes
  PluralEyes analyseert en synchroniseert de audio van uw camera's en audioapparaten zodat u niet met tijdcodes hoeft te werken. Met de PluralEyes Premiere Pro Panel synchroniseert u bestanden direct in Premiere Pro.
  Verkrijgbaar als onderdeel van Red Giant of als losse aankooplicentie.


De gehele bundel schaft u eenvoudig aan middels een lidmaatschap. Heeft u enkel een van de suites nodig? Dan kunt u deze, afhankelijk van de suite, middels een los lidmaatschap of aankooplicentie afnemen.
Let op: de aankooplicentie betreft mogelijk een andere versie dan het up-to-date Red Giant lidmaatschap.

Wat zijn de vereisten per tool?

De vereisten en ondersteuning per tool vindt u op de website van Maxon. Bent u benieuwd of uw systeem aan de vereisten voldoet? Gebruik de Red Giant Compatibility Checker van Maxon.

Wat kunnen de Red Giant tools voor u betekenen?

Ontdek wat de Red Giant tools voor u kunnen betekenen en hoe u de tools kunt gebruiken. Bekijk de verschillende tutorials op Maxon's Cineversity.

Aan de slag  Contact