Realistisch tekenen met Adobe Fresco

Realistische verfeffecten

Al het penceelgereedschap in Fresco is voorzien van ‘realistisch gedrag’. Denk aan het effect bij het aanbrengen en de overvloeiing met andere kleuren. De app houdt rekening met de combinatie van materiaal en gereedschap. Zo kunt u met verschillende lagen olieverf kleuren mengen en over elkaar heen aanbrengen. De hardheid, en formaten van het penseel zijn apart in te stellen. Deze nabootsing van de werkelijkheid komt tot stand met Adobe Sensei, Adobe’s kunstmatige intelligentie.

Fresco verfeffecten

Voordelen van digitaal tekenen

U bouwt een ontwerp op uit verschillende lagen. Hierdoor kunt u op ieder moment subtiele wijzigingen en details aanbrengen. Een ander voordeel van digitaal tekenen zijn de knip en plak functies. Naast het maken van een nieuw ontwerp kunt u er ook voor kiezen om een bestaande afbeelding te verrijken. Allemaal zonder vieze handen of dure verf en kwasten.


Dit kunt u verwachten van Adobe Fresco:

• 1000+ penselen uit Adobe Photoshop.
• Realistische simulatie van verf met o.a. olieverf en waterverf.
• Modulaire interface met veel persoonlijke instellingen.
• Synchronisatie met Creative Cloud-apps, zoals Photoshop.
• Werk in lagen en houdt controle over elke pen- en schilderstreek.
 

Installatie en gebruik

Indien u al een Adobe Creative Cloud abonnement heeft synchroniseert u moeiteloos uw nieuwe ontwerpen. De app is ook zonder abonnement in een beperkte variant gratis te gebruiken.

Download Adobe Fresco


Bekijk tekeningen van andere designers op Béhance.

Fresco artwork in Béhance

 

Waarom Doesum?
DOESUM software + support bespaart u tijd en kosten bij het aankopen en gebruiken van professionele software. Door advies, levering en ondersteuning in één huis te bieden. Als toegewijd partner helpen we bovendien graag uw zelfredzaamheid, productiviteit en eindresultaten verbeteren. Dat vinden we nog 't mooist, dat is onze drijfveer.

Bel ons op 088 008 0000 (lokaal tarief) of mail uw vraag