Nieuw: SketchUp Subscription

De voordelen van het abonnement

Met uw Subscription is het mogelijk om SketchUp Pro te gebruiken op de premium webversie. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de standaard dekstopversie. U krijgt ongelimiteerde opslag in de cloud waar u al uw bestanden kunt opslaan en downloaden waar u ook bent. Maak gebruik van de SketchUp Viewer apps voor mobiel om overal uw ontwerpen in te zien. Start met een nieuwe manier van presenteren en laat uw ontwerpen in Augmented Reality en Virtual Reality aan uw klanten zien.

Indien u al een Maintenance heeft ontvangt u een gratis upgrade. Is uw Maintenance in de afgelopen 3 jaar afgesloten dan kunt u voor een aantrekkelijke prijs gewoon upgraden. Indien uw Maintenance ouder is dan 3 jaar kunt u een nieuwe versie aanschaffen.

Het succes van SketchUp

Het gemakkelijk ontwerpen van 3D objecten is het oorspronkelijke doel van de ontwikkelaars. De gemaakte objecten kunnen worden geïmporteerd in Google Earth en met geavanceerde schaduwtechnieken realistisch worden weergegeven. Door de mogelijkheid om een beperkte variant van de software gratis te gebruiken is het programma een begrip geworden. Rondom SketchUp is een community ontstaan ‘3D Warehouse’ dit is een uitgebreide bibliotheek waar ontwerpers objecten uitwisselen. De professionele gebruikers zoals bouwbedrijven, gebiedsontwikkelaars en architecten werken met de betaalde versie SketchUp Pro. Bij deze versie hoort ook de applicatie LayOut waarmee u presentaties van SketchUp modellen maakt.

Nieuw in SketchUp Pro - 2019

 • Welkomstscherm: Sneltoetsen ‘tabs’
  - Files tab: directe toegang tot recente en herstelde projecten.
  -
  Learn tab: toegang tot SketchUp's Learning Management, forum en YouTube kanaal
  -
  Licensing tab: toegang tot licentie gerelateerde informatie.
 • Toolbar: 'My Account' knop rechtsboven in SketchUp Pro en LayOut voor toegang tot je accountinformatie en om uit te loggen van een apparaat.
 • Lijnstijlen: Voeg stippellijnen toe om bijvoorbeeld een eigendomsgrens of gedeelte om bij te bouwen aan te geven.
 • 2018 DWG / DXF import en export
 • Tape Measure tool: Het rolmaatje geeft nu ook informatie over de lengte van geselecteerde lijnen, oppervlakte van vlakken en coördinaten van hulplijnen/-punten en intersecties d.m.v. een inferentielabel.

Nieuw in LayOut - 2019

 • File Locking: Als er 1 bestand in 2 LayOut instanties is geopend, wordt het bestand tijdelijk op 'Read Only' gezet om verkeerde opslag te voorkomen;
 • DWG ondersteuning: Eenheden zijn gemakkelijker aan te passen bij een DWG import;
 • Stippellijnen: De stippellijnen vanuit SketchUp zijn ook in LayOut te modificeren;
 • SketchUp Export: Optie die is toegevoegd bij de DWG/DXF export, zodat SketchUp de data beter interpreteert, groepen als componenten worden gezien en fills/patterns als vlakken.

SketchUp direct aanschaffen

 
Waarom Doesum?

DOESUM software + support bespaart u tijd en kosten bij het aankopen en gebruiken van professionele software. Door advies, levering en ondersteuning in één huis te bieden. Als toegewijd partner helpen we bovendien graag uw zelfredzaamheid, productiviteit en eindresultaten verbeteren. Dat vinden we nog 't mooist, dat is onze drijfveer.

Bel ons op 088 008 0000 (lokaal tarief) of mail uw vraag