Documentatie voor verloskunde

"Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de maatwerkdag en ik gebruik de opgedane kennis nog dagelijks. Als ik het even niet meer weet, kan ik zelfs nu nog de trainer om hulp vragen en dat is zo fijn,” vertelt de Technical Writer van BMA die een cursus RoboHelp volgde. “Ik heb al gemerkt dat het programma nog veel meer mogelijkheden heeft dan ik tot nu toe kan en in de toekomst wil ik dan ook zeker meer maatwerkdagen bij jullie volgen om mijn kennis aan te vullen."

Het is alweer acht jaar geleden dat de technical writer van BMA begon met het documenteren van gebruikershandleidingen in RoboHelp. De handleidingen worden daarbij direct vanuit hun product ‘software voor verloskunde’ aangeroepen. Tijdens de eerste jaren was zelfstudie genoeg om overweg te kunnen met RoboHelp. “De veel toegepaste ‘try en error’-methode,” grapt de deelneemster. Omdat er begin 2019 sprake is van een bedrijfsovername, is procesoptimalisatie gewenst. De opdracht is om op korte termijn meer uit RoboHelp te halen.

“Het omgaan met responsive HTML bespaart mij een hoop tijd.”


Voor de kennis die hiervoor nodig is, kiest BMA voor een cursus op maat. Deze vindt plaats op het eigen kantoor. Heel handig, want zo hebben de deelnemers alle werkbestanden direct bij de hand. “De maatwerkdag was heel praktisch en we kregen lekker veel informatie. De trainer hield daarbij goed overzicht en ook noodzakelijke uitstapjes werden gemaakt. Dit gaf de nieuwe inzichten die ik ook nu nog nodig heb. Zonder belangrijke stappen over te slaan kan ik inmiddels meerdere vertalingen toepassen. Ook het omgaan met responsive HTML bespaart mij een hoop tijd.”

“De aantekeningen gebruik ik nog dagelijks en wanneer ik het even niet meer weet, kan ik de trainer om hulp vragen. Dat is erg prettig. In de toekomst wil ik zeker meer maatwerkdagen bij jullie volgen. RoboHelp heeft nog veel mogelijkheden die ik ook zou willen leren, maar voor nu kan ik goed aan de slag.”

Over het bedrijf
BMA Healthcare in IT Solutions biedt ondersteuning van de zorg voor moeder en kind teneinde de moeder- en kindsterfte wereldwijd terug te dringen door middel van gespecialiseerde software en dienstverlening. Het team van BMA bestaat uit 30 medewerkers en levert wereldwijd software.

 

https://www.doesum.nl/cursus-captivate     Klassikale cursus RoboHelp