Nieuwe cursussen 2019

Volg om deze 3 redenen een cursus

1. Sneller werken door complete software kennis.
2. Kosten besparen, geen opdrachten meer uitbesteden.
3. Kwaliteit verhogen van artworks, producten en designs.

Download de cursusgids

Populaire cursus! E-learning ontwerpen met Captivate

Als Adobe Authorised Training Centre merken we dat de vraag naar e-learning oplossingen toeneemt. Bedrijven willen graag praktijkgericht medewerkers instrueren en toetsen. Bij voorkeur zodat de instructie overal te raadplegen is op ieder systeem en ieder moment. Dit kan zijn voor het gebruik van nieuwe machines, software applicaties of algemene werkmethodes. Het ontwikkelen van een e-learning omgeving in eigen beheer is de laatste jaren toegankelijker geworden. Wilt u echt een professioneel resultaat behalen? Start dan met de app Adobe Captivate in combinatie met een twee daagse cursus.

Captivate in-screen opnemen
Afb. Captivate in-screen opname met verwisselbare achtergrond.

DXC Technology enthousiast over de cursus Captivate

Wat zou u doen? Als u de vraag zou krijgen of u op korte termijn een interactieve leeromgeving en handleiding kan leveren voor een software applicatie. Deze vraag kreeg Arthur Charleston als Presales Consultant van DXC Technology. De wens is om medewerkers in te werken met de applicatie en te toetsen in een e-learning omgeving. Het totaalproject krijgt uiteindelijk nog een vertaalslag van het Engels naar het Noors. De bestaande handleiding beslaat nu vele PDF-documenten en een PowerPoint presentatie. Deze moeten omgebogen worden naar een virtuele praktijk omgeving. Via een collega werd hij getipt over Adobe Captivate en de slimme interactieve oplossingen die het te bieden heeft. Arthur volgde een maatwerkdag om zijn deadline te kunnen halen. Zijn verwachtingen werden overtroffen.

“Ik ontdekte nog veel meer interactieve mogelijkheden die wij kunnen toepassen bij DXC Technology. Als deze opdracht naar tevredenheid is opgeleverd wordt het aanbieden van e-learning als vaste it-oplossing verder onderzocht”, aldus Arthur van DXC Technology.

Waarom Doesum?
DOESUM software + support bespaart u tijd en kosten bij het aankopen en gebruiken van professionele software. Door advies, levering en ondersteuning in één huis te bieden. Als toegewijd partner helpen we bovendien graag uw zelfredzaamheid, productiviteit en eindresultaten verbeteren. Dat vinden we nog 't mooist, dat is onze drijfveer.

Bel ons op 088 008 0000 (lokaal tarief) of mail uw vraag