50 Adobe Sign transacties €1,-

Met Adobe Sign kunt u e-handtekeningen versturen, volgen en verzamelen. Het ondertekenen van documenten is net zo eenvoudig: u hoeft alleen maar te klikken, te tikken of te vegen. Snel en veilig, ook op schaal. Kennismaken met Sign for Business óf Sign for Enterprise? Probeer het nu, 50 transacties voor slechts €1,-


Wanneer u gebruikt maakt van dit kennismakingsaanbod kunt u kiezen voor een Business of Enterprise licentie. Wenst u na afloop verder door te werken met Sign? Dan kunt u nieuwe transacties bestellen voor de gekozen licentievorm. 


Voorwaarden
Geldig voor organisaties die nog niet over een Sign licentie beschikken of beschikt hebben in het verleden.
U kunt gebruikmaken van dit aanbod tot 3 december 2021.


Button aan de slag


Wat is het verschil tussen Sign for Business en Sign for Enterprise?

Met Sign for Business krijgt u toegang tot de basis functionaliteiten van Adobe Sign. Sign for Enterprise biedt naast de basis functionaliteiten een betere integratie mogelijkheid, een geoptimaliseerde workflow en automatisering opties.

Meer informatie


Wat kunt u met Adobe Sign?

 • Versnellen van ondertekeningsprocessen.
  Handtekeningen zijn verkrijgen binnen enkele minuten, geen onnodig lange processen. Medewerkers kunnen eenvoudig handtekeningen opvragen bij anderen, documenten ondertekenen en het hele volg- en beheerproces digitaal uitvoeren.
 • Overal en op elk apparaat werken.
  Vanaf een willekeurige locatie, op elk gewenst moment, kunnen documenten ondertekend worden. Zij hoeven zich niet aan te melden bij een account of iets te downloaden.
 • Documenten voldoen aan juridische vereisten. Adobe Sign biedt de hoogste niveaus van beveiliging, beschikbaarheid en juridische compatibiliteit.
 • Documenten kunnen bulksgewijs geleverd worden.
 • Merkconsistentie kan beter worden gewaarborgd.
 • Adobe Sign biedt integratie met Microsoft Office 365.
  Dat betekent dat u bijvoorbeeld met Word direct een PDF-formulier maakt en deze digitaal laat ondertekenen.


Meer weten? Lees de veelgestelde vragen. 

Button veelgestelde vragen


Klaar om uw ondertekeningsprocessen te versnellen?

Start vandaag nog.

Button aan de slag

Heeft u de 50 introductie transacties verbruikt en wenst u er meer?

Extra transacties, voor dezelfde licentiesoort, zijn makkelijk en snel bij te bestellen op prepaid basis. De bestelde transacties zijn geldig tot aan de verlengdatum van uw licentie.

Meer informatie